Pozitionarea pe oricare din treptele IMC ce indica obezitate, constituie pentru dumneavoastra un serios semnal de alarma. Odata cu inaintarea in varsta modificarile in rau al factorului de sanatate sunt insurmontabile. Organismul uman va suferi permanent din cauza surplusului ponderal prin disconfort si lipsa de mobilitate, treptat se instaleaza si oboseala cronica care contribuie nefast la reducerea sanselor de a reveni la o greutate normala.
Afectiunile cardiace si hipertensiunea se vor instala nestingherite contribuind din plin la inrautatirea starii de sanatate.
Ar fi un act cinic sa enumerez poate mare parte din afectiunile generate de obezitate, si sincer nu vreau sa relatez ceva cu tenta horor, dar realitatea este mai mult decat dura, iar eforturile depuse pentru a revenii la o greutate normala de multe ori ne descurajeaza.
Cel mai important suport pentru o persoana obeza este suportul familiei si al prietenilor, iar mai presus de toate este vointa personala.
Lupta cu obezitatea ar trebuii masurata in secunde, secunde ce pot fi transformate in victorii atunci cand reusim macar un pas inainte in lupta cu tentatiile culinare si mai ales cu pofta nebuna ce in fiecare clipa cauta sa ne ingenuncheze.
Vom fi alaturi de voi cei care doriti sa invingeti in aceasta cruciada, incercand cu munca noastra si prin intermediul bunavointei colaboratorilor nostrii sa va sustinem.


  Semneaza:
180 cm-160 kg

                       

 

Informeaza-ma

Daca doriti sa primiti pe e-mail informatii cu cele mai noi articole, treceti adresa de e-mail in spatiul de mai jos.

Click Stiri
Ce este obezitatea? Obezitatea poate fi descrisa ca fiind cea mai întalnita dereglare de nutritie. Obezitatea este o conditie în care se acumuleaza excesiv grasime în organism, fie din cauza consumului de alimen ...