17.08.2009
In ultima vreme ai impresia ca rochia preferata a intrat la apa? Blugii tai favoriti nu prea te mai incap? Esti ingrijorata ca esti predispusa la diabet sau boli de inima? Daca ai raspuns afirmativ la intrebarile de mai sus, atunci este cazul sa mai slabesti putin, pentru a-ti remodela corpul. Dar, dupa cum stii deja, nu este usor sa scapi de kilogramele in plus tinand diete. In plus daca nu urmezi una dintre dietele sanatoase, risti sa te imbolnavesti.
17.08.2009
Regimul Hollywood consta in consumul bogat de fructe. Dieta Hollywood se presupene ca a aparut in jurul anului 1920. Dieta a facut senzatie in randul starurilor din Cetatea Filmului care voiau sa slabeasca. Regimul Hollywood are rezultate imediat, insa dieta Holywood poate fi periculoasa, asadar trebuie urmata doar pentru o perioada extrem de scurta.
17.08.2009
Dieta Max Planck a fost conceputa de catre cercetatorii de la Institutul de Nutritie Max Planck din Germania. Studiile afirma ca persoanele care reusesc sa tina dieta Max Planck timp de doua saptamani nu-si vor mai schimba greutatea corporala timp de trei ani. Dieta face ca metabolismul sa se modifice si creeaza un camp energetic care impiedica depozitarea grasimilor in corp.
Informeaza-ma

Daca doriti sa primiti pe e-mail informatii cu cele mai noi articole, treceti adresa de e-mail in spatiul de mai jos.

Click Stiri
Ce este obezitatea? Obezitatea poate fi descrisa ca fiind cea mai întalnita dereglare de nutritie. Obezitatea este o conditie în care se acumuleaza excesiv grasime în organism, fie din cauza consumului de alimen ...