17.08.2009
Ayurveda acorda foarte mare importanta programului zilnic, care daca este haotic duce la imbolnaviri. Obezitatea ┼či excesul de greutate sunt determinate in general de stilul de viata. Daca nu avem un stil de viata sanatos, este clar ca mai devreme sau mai tarziu greutatea (si implicit starea noastra de sanatate) va avea de suferit. Dieta ayurvedica propune un program, o rutina zilnica care trebuie respectata.
17.08.2009
In ultima perioada media a fost cuprinsa de mania prezentarii de diete sarace in carbohidrati. Printre ele se numara si dieta Keto.Toate persoanele care vor sa adopte un regim de slabire sunt iremediabil atrase de aceste diete de slabire. Totusi, nu toate dietele sarace in cardohidrati (glucide) sunt la fel.
17.08.2009
Dieta vegetariana este mentionata practic peste tot: in reviste, emisiuni de televiziune, reclame. Cateodata te intrebi daca nu cumva este doar o nuoa modalitate de advertising. Dieta vegetariana bazata in totalitate pe produse organice si este foarte buna atat pentru silueta ta dar si pentru sanatatea ta si a familiei tale. Asa ca spune adio chipsurilor pline de E-uri, prajiturilor ambalate si iaurturilor colorate si invata sa iti concepi singura o dieta care sa reflecte modul in care tu ai vrea sa traiesti.
Informeaza-ma

Daca doriti sa primiti pe e-mail informatii cu cele mai noi articole, treceti adresa de e-mail in spatiul de mai jos.

Click Stiri
Ce este obezitatea? Obezitatea poate fi descrisa ca fiind cea mai întalnita dereglare de nutritie. Obezitatea este o conditie în care se acumuleaza excesiv grasime în organism, fie din cauza consumului de alimen ...